FORGOT YOUR DETAILS?

TaT

Mostra Friks


‘Mostra Friks’, hereva de l’enyorat esdeveniment mundial Mostra Flix (fira del pescador), naix amb la voluntat de tornar l’esplendor al nostre municipi.

Des del proper 14 d’abril (dia de la República i los rebeldes) fins el proper 1 de maig (dia dels dropos), des de l’associació Tothom a Taula, i amb la col•laboració directa de l'Ajuntament de Flix, hem organitzat tota una fira que inclourà una trentena d’actes per a tots els públics, tots ells a Flix.

La pràctica dels jocs de taula –des de la seua vessant lúdica però també educativa i creativa- serà el fil conductor. Tornejos de jocs com ‘Colonos de Catan’, ‘Código Secreto’, X-Wing o Warhammer, es combinaran amb presentacions d’altres jocs com ‘Incómodos Invitados’, ‘Código Secreto: Duo’, ‘Saboteur’ o ‘Montañas de la Locura’. A més, es podrán probar la cinquantena de jocs que tenim a l’associació i que estan a disposició dels nostres socis. Hi afegirem també jornades d’introducció als jocs de rol o un torneig del joc amb dispositiu mòbil ‘Clash Royale’.

Tot i això, Mostra Friks naix amb la voluntat d’esdevenir molt més que jocs de taula, i inclou també actes adreçats als més petits de casa: amb jornades de jocs populars i també comptarà amb la col•laboració de l’Escola municipal de música de Flix, que oferirà un concert molt especial per donar el tret de sortida a les jornades.

El clímax arribarà, però, arribarà el dissabte 28 d’abril, amb l’organització de la gran FRIKIFEST, a la pista de darrera el pavelló. Una festa on cavallers, donzelles, nobles i escuders se citaran en un esdeveniment que canviarà la història, a pitjor.

Des de l’organització, hem editat també una Samarreta solidària, que podreu adquirir en tots els actes de la Mostra Friks. Una samarreta que han produït des del centre de treball Jeroni de Moragas i tots els beneficis que s’obtinguin de la seua venta retornaran a l’Associació Jeroni de Moragas.

Podeu descarregar la programació de la Mostra Friks fent clic aquí.

PD: Als diferents esdeveniments es disposarà d’una petita tenda on es podran adquirir alguns dels jocs que es presentaran a les jornades.

PD2: Tots els actes són gratuïts per a socis.

PD3: Feu-vos socis

Des de l’organització, hem editat també una Samarreta solidària, que podreu adquirir en tots els actes de la Mostra Friks. Una samarreta que han produït des del centre de treball Jeroni de Moragas i tots els beneficis que s’obtinguin de la seua venta retornaran a l’Associació Jeroni de Moragas.

A un esdeveniment de tal magnitud, no hi podien faltar els nostres amics els dimoniets. Dins de la Mostra Friks hi haurà dos matins dedicats als petits, amb jocs de taula per la seva edat, amb els jocs de Tothom a Taula i amb alguna que altra sorpresa...

Durant la Mostra Friks, podrem enriquirnos ludica i culturalment gràcies a les diferents xerrades que s’hi duran a terme. Jocs de taula a l’educació, un joc de taula que hi jugaven els faraons, i fins i tot la gestió d’una pàgina web amb éxit nacional de batalles de miniatures.

També hi haurà lloc pels nens i per la tecnologia, gràcies a la Roser Capdevila i la xerrada sobre la tecnologia Arduino.

Generals vinguts d'arreu de Catalunya ens deleitaran amb batalles fantàstiques de miniatures muntades i pintades per ells mateixos. L'acte durarà tot el dia, així que no t'ho pots perdre, és un espectacle visual!

https://www.facebook.com/events/1814198422210172/

Torna el tant esperat Torneig de Codi Secret, on hauras de formar equips de tres i avançar rondes de joc per a proclamar-se guanyador. L’enllaç de l’esdeveniment és el seguent:

https://www.facebook.com/events/1984248005236682/

Tot i que no és un joc molt popular per les nostres terres, l’X-Wing s’ha tornat un dels jocs més jugats de la saga Star Wars dels últims temps. Hi haurà presència de gent de fora vila assegurada, així que ens tocarà posar-nos a nosaltres de públic. Sincerament, jo no em perdré un tauler ple de naus lluitant entre elles. I tu?

L’enllaç de l’esdeveniment és el seguent:

https://www.facebook.com/events/2048667215350049/

El dia de Sant Jordi, Tothom a Taula tindrà una representació a la plaça de missa amb informació, publicitat, venda de samarretes solidàries i jocs de taula, amb l’intenció d’apropar la Mostra Friks a qui encara no sapigui què és. Passeu a fer una visita!

L’Escola de Música de Flix ens oferirà, en directe, un concert amb repertori musical friki. No se que posar.

Com ja hem dit, la Mostra Friks vol englobar també un apartat de tecnologia i ciència, així que qué millor que un torneig del joc de dispositiu mòvil més jugat i amb més descàrregues del moment, el Clash Royale. Es farà al Dresden, amb retransmissió per les televisions que hi ha repartides pel bar. A més, tindrem la presència d’Àngel Fernández, flixanco que ara mateix és mànager d’un equip professional.

Pels més atrevits, s’hi duran a terme un parell de sessions de jocs de rol amb un expert de la matèria, que ens conduirà per aventures que mai podríem imaginar… Les inscripcions a aquest acte són anticipades, així que atents!

L’esdeveniment més famós ja de Tothom a Taula, torna aquest cas amb un classificatori pel Campionat d’Espanya, que et pot donar accés als Mundials, celebrats a New York… Colonitza l’illa de Catan abans que la resta per a proclamar-se guanyador.

Festa amb temàtica que es celebrarà a la pista dels Xofars, darrere del Pavelló. Conduïda per DJs locals i amb barra a càrrec de Tothom a Taula. No tot ha de ser jugar, és hora de fer moure l’esquelet. L’enllaç de l’esdeveniment és el seguent:

https://www.facebook.com/events/1733260473363675/

Jornada de presentacions i demostracions de jocs de Tothom a Taula, de tots els tipus i estils que te l’associació en propietat.

Jornada de presentacions i demostracions de jocs de bar, que impliquen explicació ràpida, tenen pocs complements físics i són altament divertits.

Vam pensar: Com podem mesclar joc, festa, rises i competició en una única característica? Benvinguts al Torneig del Duro “Beat the Frikis”, llegendària colla de Flix que ostenta la supremacia d’aquest joc de tasca.

La Mostra Friks es despedirà amb un Vermut Lúdic al Bar 21, amb música a càrrec de Blai Margalef, que ens amenitzarà el vermut durant el qual, farem l’últim tast de jocs de taula.

TOP