FORGOT YOUR DETAILS?

I Campionat “Código Secreto”

by / / Notícies

El passat 30 de desembre es va celebrar als baixos de La Unió Social el I Campionat del joc “Código Secreto”, organitzat per l’associació de Jocs “Tothom a Taula”. L’esdeveniment va ser un èxit a nivell de participació i també, creiem, a nivell de poble. S’ha desencadenat un “boom” amb el joc, essent un dels regals més repetits aquestes dates de regals. Des de la Junta de Tothom a Taula estem molt contents i agraïts, perquè això només acaba de començar.

Onze equips de tres persones van participar al torneig, fent així una mica difícil organitzar un quadre de finalistes. Es va fer però, després de dos hores de joc i múltiples partides, dos semifinals i una final, a la qual van arribar-hi dos equips.

Raquel Sainz, Laura Sainz i Ferran Reyes van imposar-se amb solidesa davant de l’equip format per Ana Garcia, Víctor Sabaté i Marc Llurba, resultant així els guanyadors d’aquest primer torneig.

____________
 

Un cop més, volem agraïr la col·laboració de Casa la Carreres i de l’Ajuntament de Flix per fer-ho possible.

Salut, i jocs de taula!

You must be logged in to post a comment.

TOP