FORGOT YOUR DETAILS?

Nou èxit de Colonos

by / / Notícies


Setze jugadors van participar al tercer torneig de Colonos de Catan, que es va celebrar el 28 d’octubre al Baixos de la Unió Social, organitzat per l’associació de jocs Tothom a Taula.
Júlia Gràcia es va proclamar campiona, després d’aconseguir una gran puntuació a les dos partides de fase regular i guanyar després a la partida final, on es va enfrontar a David Larrossa, Albert Pujol i Mario Rosich.

Colonos de Catan és un joc de taula que combina l’estratègia i l’enginy amb l’administració de recursos. Consisteix en aixecar pobles, ciutats i camins, a través de cartes de diversos tipus de recursos materials, que s’aconsegueixen mitjançant la distribució de peces en un taulell i també mitjançant la negociació amb els altres jugadors.
L’afició creixent a aquest joc, sobretot en el jovent però també en el públic adult, assegura l’organització de més tornejos durant els propers mesos. Des de l’Associació Tothom a Taula també preveuen organitzar en el futur altres esdeveniments, adreçat a un major nombre de participants, on es puguin conèixer alguns dels jocs de taula de l’entitat, que superen la quarantena.

Si voleu veure més fotos de l’esdeveniment, feu click aquí per anar a la web del Ajuntament de Flix.

Des de l’Associació de Jocs “Tothom a Taula” ens volem adreçar-vos a vosaltres per a agraïr profundament a tots i cada un de vosaltres que, gràcies a haver vingut al nostre acte, el vau fer possible. Considerem que, després de dos anys de la nostra creació, per fí hem començat a causar impacte.

Des de la Junta volem expressar la nostra sincera alegria i que això sigui només un començament.

You must be logged in to post a comment.

TOP